ECOtap tafelwater in Strandpaviljoens & Trekpleisters

De logistieke uitdaging van het transporteren en verwerken van flessen mineraalwater op de mooiste plekken van Nederland is een duidelijke drempel.

En het Nederlandse strand is daar een perfect voorbeeld van. Stop met het zeulen van al die flessen. Het strand ligt al veel te vol met al dat plastic afval.

Tap je eigen gezuiverde tafelwater, gekoeld in plat of bruisend bij je bar en serveer het uit in prachtige flessen. Om het nog gemakkelijker te maken hebben we flessen in 2 maten.

De grote fles is 0,7 lt. Het perfecte maatje voor een goede fles wijn of water voor de hele tafel. Tijdens het warme zomerweer is een water arrangement een goede manier om je gasten aan je terras gekluisterd te houden. Zij genieten van de omgeving en nuttigen naar het water van een lekker glaasje wijn en hapjes.

036 82 00 310Meer informatie

Daarnaast hebben we het kleine broertje. Dezelfde uitstraling en 0,35 lt, onze oplossing voor de gast die een glaasje water besteld. De gast krijgt meer dan bij een traditioneel flesje water van 0,2 lt, dus het roept direct een extra gastvrij gevoel op bij de gast. En het biedt je als ondernemer meer flexibiliteit om in te kunnen spelen op de wensen van je gasten.

Zit je vlakbij een prachtige toeristische trekpleister?
Denk dan ook eens aan het fietstoerisme. Als halteplaats is het erg gastvrij om je gasten bij vertrek de bidons te laten vullen met gezuiverd tafelwater. Een kleine geste, met groot gevolg. Verschillende van onze ambassadeurs hebben dit met succes toegepast. Leg ons je uitdaging voor, wij denken graag met je mee, of brengen je in contact met een mede-ondernemer die een creatieve oplossing heeft gevonden.

Gezuiverd kraanwater

Stop met het verkopen van (plastic) flessen water!
Dagelijks worden er meer dan 500.000 plastic flesjes weggegooid. Dat is zonde, en levert onnodig zwerfafval op.

Met dank aan het 3-fasen filter systeem in ons ECOtap concept serveer je aan elke gast constant zuiver, lekker, en gekoeld tafelwater. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid, en doe je 100% mee aan de duurzaamheidsbeweging die nu gaande is in de toeristische branche.

Om de water kwaliteit ook zo constant te houden komen we regelmatig het filter wisselen. Na de eerste keer filter wisselen, weet je precies wat er extra uit je leiding komt. Dat zie je niet wanneer je een glas water inschenkt, maar reken maar dat ons filter het je precies laat zien wanneer we komen wisselen.

Aan elke fles hangen we een kaartje wat toelicht waarom je de duurzame keuze gemaakt hebt voor het aanbieden van gezuiverd tafelwater in plaats van mineraalwater of kraanwater. Zo helpen we je medewerkers om het gesprek erover aan te kunnen gaan.

036 82 00 310Meer informatie

Maatwerk

Ben je niet het hele jaar open?
Voor ons is dat geen enkel probleem, juist daarom leveren wij maatwerk. Wij gaan in overleg, en maken een voorstel dat helemaal past bij jullie.

Zit je vlakbij een trekpleister?
Wij denken graag met je mee over de styling op de fles zodat je deze regelmatig op social media voorbij ziet komen en kunt gebruiken in je marketing.

036 82 00 310Meer informatie

Onze missie

En als klap op de vuurpijl lever je met elke filter een bijdrage aan onze missie om schoon drinkwater bij iedereen beschikbaar te maken. Voor elke filter dat we wisselen, leveren we 36.000 liter zuiver en veilig drinkwater aan opvang projecten in Kenia.

Ook daar gaan we voor de duurzame oplossing natuurlijk. Het regenwater dat valt wordt via een ingenieus systeem afgevangen van de daken en opgevangen. Dat regenwater wordt gefilterd, opgeslagen en direct gebruikt.

Zo onttrekken we geen kostbaar water uit het kwetsbare grondwaterpeil, en maken we meer veilig drinkwater beschikbaar.