Tafelwater van ECOtap

ECOtap is een maatwerk concept dat het kraanwater zuivert en koelt. Zo serveer je aan elke gast lekker tafelwater in plat en bruisend.

Kraanwater versus Gebotteld water, het wordt meer en meer een standaard gespreksonderwerp. Niet overal in Nederland is het kraanwater lekker, en de discussies met gasten over het gratis serveren van kraanwater onwenselijk. Gelukkig is er een alternatief. Mag ik je voorstellen aan het ECOtap tafelwater.

036 82 00 310Meer informatie

Zuivering

Gezuiverd kraanwater, is dat echt nodig? Wij vinden van wel. Ondanks dat de kraanwater kwaliteit in Nederland prima te noemen is, smaakt het niet overal even lekker. En de waterhardheid is ook niet overal gelijk. Daarnaast zijn er nog kilometers aan loden waterleidingen in veel oudere gebouwen. Dankzij het 3-fasen filter is het tafelwater heerlijk, constant zuiver, en komt er uit de tap standaard plat en bruisend water.

Om de water kwaliteit constant te houden komen we regelmatig het filter wisselen. Na de eerste keer filter wisselen, weet je precies wat er extra uit je leiding komt.

Tapzuil modellen

Voor de tapzuil hebben we de keuze uit een moderne een een klassieke variant. Passend bij uitstraling van de zaak, en functionaliteit die past bij jullie gebruik.

De moderne zuil heeft een strakke uitstraling en een verlicht logo aan de bovenzijde.

De klassieke zuil is ronder en slanker van vorm.

De handgrepen voor het tappen van het water zijn rood en blauw gekleurd om het verschil aan te geven tussen plat en bruisend water.

Hand-Gegraveerde Fles

Onderdeel van het concept is de unieke fles waarin het tafelwater geserveerd wordt. Waarom uniek? Omdat elke fles naar wens hand-gegraveerd wordt met het logo of de naam van je restaurant. Zo is het tafelwater uniek voor jouw restaurant.

De flessen zijn handgegraveerd zodat ze ook na 1000 spoelbeurten in de spoelmachine nog steeds dezelfde uitstraling en kwaliteit hebben.
Onze fles heeft een elegante uitstraling.

Onze ambassadeurs zeggen erover:
“Prachtige styling”
Quote “Bij Jaap”

Duurzaam besparen op de kosten van flessen water

Geen
– inkoop van flessenwater
– opslag van voorraad plat en bruisend
– gesjouw met kratten en dozen van en naar de koeling, en
– emballage aan het einde van de avond.
Onze flessen gaan mee in de spoelmachine en zijn daarna weer klaar voor gebruik.

In deze tijd van duurzaam ondernemen om water te serveren wat honderden kilometers heeft afgelegd. De luxe mineraalwaters worden elders in Europa gebotteld, vervoerd naar de groothandel, en het glaswerk moet weer worden afgevoerd.

Met het ECOtap concept is ook je tafelwater lokaal, en toch zuiver, lekker en veilig!

Het grootste voordeel van het ECOtap concept is het gemak waarmee je kunt overstappen.

We maken een afspraak en lopen dan alle variabelen door die voor jouw restaurant meespelen. Op basis daarvan maken we jouw tafelwater concept op. Het rendement op tafelwater is gelijk aan of zelfs hoger dan je huidige flessenwater!

Daarom berekenen we tijdens de afspraak ook meteen je rendement en vertellen we je over de dichtstbijzijnde ambassadeurs.

036 82 00 310Meer informatie

Onze missie

Ten slotte willen we je graag ook nog vertellen over onze missie. Wij geloven dat veilig drinkwater voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom schenken wij water voor water.

Voor elk filter dat we wisselen bij onze ambassadeurs, helpen we mee aan het beschikbaar maken van schoon en veilig drinkwater in Kenia.

Zoals je ziet op de afbeelding, worden de daken van de huizen vervangen door metalen daken geschikt voor het opvangen van regenwater. Dat regenwater wordt gefilterd, opgeslagen en direct gebruikt.

Zo onttrekken we geen kostbaar water uit het kwetsbare grondwaterpeil, en maken we meer veilig drinkwater beschikbaar.