ECOtap past bij onze persoonlijke en luxe uitstraling

1492673910.1296

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique Hotel in Amsterdam over zijn hotel:


"We hebben recent de status van een vijfsterrenhotel gekregen. Volledig volgens de EU-norm. Daar zijn we bijzonder trots op en doen er ook alles aan om onze gasten volledig in de watten te leggen. We willen dat ze naar huis gaan met het gevoel dat ze de ultieme gastbeleving hebben ervaren. Blijkbaar doen we dat goed, want we worden door onze gasten met een 9,3 gewaardeerd op de bekende boekingsites. We hebben in ons Boutique Hotel 25 ruime suites. Onze gasten komen uit heel de wereld en ook uit Nederland. Het zijn veelal succesvolle dertigers die de kamers uit een hoog segment kunnen betalen. Dit jaar introduceren we bovendien een uniek concept voor de ontbijtservice. Onze gasten kunnen kiezen uit een à la cart menu. We serveren ontbijtjes van over de hele wereld. Aziatisch, Arabisch, English, noem het maar op. Voor de avondmaaltijd kunnen onze gasten de stad verkennen. We bevinden ons aan de Oudeschans, heel centraal maar net iets buiten de drukte van de stad. Meteen vanaf onze start zijn we gaan werken met het concept van ECOtap. Dit product past bij onze persoonlijke en luxe uitstraling. Bij ons segment. De watertap staat prachtig op de bar en de flessen water serveren we standaard op de kamers. Uiteraard zijn de glazen flessen gegraveerd met ons eigen logo. Heel soms vragen mensen aan de bar wat het is en leggen we uit dat we ons eigen water filteren. Dat vinden ze heel mooi. Weet je wat het is? Onze kracht zit in aandacht, aandacht en aandacht. Het woord voor ons succes. Dat wij leveranciers zoeken die daarbij passen, is ook een filosofie. ECOtap heeft aandacht voor ons. En het is een product dat bij ons past. Ja, ik zou het iedereen aanraden. Het staat mooi op je bar en het geeft nog meer eigenheid aan je eigen product. Persoonlijk, eigen water. Hoe mooi is dat?"


1492673977.23861492673984.3483


bron: https://www.hospitality-management.nl/advertorial-ecotap-past-bij-onze-persoonlijke-en-luxe-uitstraling


5.0
2017-05-07T11:48:44+00:00
Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique Hotel in Amsterdam over zijn hotel: "We hebben recent de status van een vijfsterrenhotel gekregen. Volledig volgens de EU-norm. Daar zijn we bijzonder trots op en doen er ook alles aan om onze gasten volledig in de watten te leggen. We willen dat ze naar huis gaan met het gevoel dat ze de ultieme gastbeleving hebben ervaren. Blijkbaar doen we dat goed, want we worden door onze gasten met een 9,3 gewaardeerd op de bekende boekingsites. We hebben in ons Boutique Hotel 25 ruime suites. Onze gasten komen uit heel de wereld en ook uit Nederland. Het zijn veelal succesvolle dertigers die de kamers uit een hoog segment kunnen betalen. Dit jaar introduceren we bovendien een uniek concept voor de ontbijtservice. Onze gasten kunnen kiezen uit een à la cart menu. We serveren ontbijtjes van over de hele wereld. Aziatisch, Arabisch, English, noem het maar op. Voor de avondmaaltijd kunnen onze gasten de stad verkennen. We bevinden ons aan de Oudeschans, heel centraal maar net iets buiten de drukte van de stad. Meteen vanaf onze start zijn we gaan werken met het concept van ECOtap. Dit product past bij onze persoonlijke en luxe uitstraling. Bij ons segment. De watertap staat prachtig op de bar en de flessen water serveren we standaard op de kamers. Uiteraard zijn de glazen flessen gegraveerd met ons eigen logo. Heel soms vragen mensen aan de bar wat het is en leggen we uit dat we ons eigen water filteren. Dat vinden ze heel mooi. Weet je wat het is? Onze kracht zit in aandacht, aandacht en aandacht. Het woord voor ons succes. Dat wij leveranciers zoeken die daarbij passen, is ook een filosofie. ECOtap heeft aandacht voor ons. En het is een product dat bij ons...

Harry Arkes – Grandcafé De Kamer en zomerrestaurant De Tuinkamer in Slagharen

‘ECOtap is duurzaam en financieel aantrekkelijk’


‘Eerlijk eten is gebruikmaken van dat wat de natuur, de regio en het seizoen je bieden. Het is de filosofie van onze beide restaurants, waar chef-kok Alwin Leemhuis de scepter zwaait. Alwin staat bekend om zijn fantastische gerechten die hij immer met eerlijke en duurzame producten maakt. Hij is sinds 2012 onze chef-kok, daarvoor was hij verantwoordelijk voor het halen van de tweede Michelinster voor Librije’s Zusje in Zwolle. Vanaf dag één heb ik hem gezegd: ‘Hier heb je mijn sleutels, jij bent de baas van de keuken, doe je ding. En zorg bovenal dat je plezier hebt.’ Dat heeft hij zich geen twee keer laten zeggen. Hij heeft het restaurant kwaliteit gegeven, dusdanig dat we eerst een zilveren en het jaar erna een gouden schaal hebben gekregen van Lekker Landschap. Zij rijken prijzen uit aan restaurants die op verantwoorde en aantrekkelijke wijze gebruikmaken van wildplukingrediënten. En Alwin kweekt en plukt. Die ingrediënten zie je terug. Vooral het verrassingsmenu is erg in trek.

Het zal je niet verbazen dat we heel graag in zee gingen met ECOtap. Dit drinkwaterconcept behelst namelijk alles wat bij onze restaurants past. Het is duurzaam en het is financieel aantrekkelijk. We zijn bijvoorbeeld totaal af van de flessen en het daarbij behorende afval. ECOtap is een concept zonder poeha: je kunt eigen mineraalwater serveren uit prachtige glazen karaffen met je eigen logo. Onze gasten zijn positief, ze weten dat ze door het kopen van dit water een steentje bijdragen aan drinkwaterprojecten over heel de wereld. En ze vinden de presentatie mooi. Er is me weleens gevraagd of ze een glazen fles mochten kopen.

Ik beveel ECOtap van harte aan. Maar beloof me dan dat je wel het volledige concept gebruikt. Laat je eigen logo op glazen flessen graveren. Presenteer het water aan je gasten zoals het bedoeld is: duurzaam, besparend en altijd fris en koel.’

20161020-_d3a0546-watmerk

5.0
2016-11-22T18:54:05+00:00
‘ECOtap is duurzaam en financieel aantrekkelijk’ ‘Eerlijk eten is gebruikmaken van dat wat de natuur, de regio en het seizoen je bieden. Het is de filosofie van onze beide restaurants, waar chef-kok Alwin Leemhuis de scepter zwaait. Alwin staat bekend om zijn fantastische gerechten die hij immer met eerlijke en duurzame producten maakt. Hij is sinds 2012 onze chef-kok, daarvoor was hij verantwoordelijk voor het halen van de tweede Michelinster voor Librije’s Zusje in Zwolle. Vanaf dag één heb ik hem gezegd: ‘Hier heb je mijn sleutels, jij bent de baas van de keuken, doe je ding. En zorg bovenal dat je plezier hebt.’ Dat heeft hij zich geen twee keer laten zeggen. Hij heeft het restaurant kwaliteit gegeven, dusdanig dat we eerst een zilveren en het jaar erna een gouden schaal hebben gekregen van Lekker Landschap. Zij rijken prijzen uit aan restaurants die op verantwoorde en aantrekkelijke wijze gebruikmaken van wildplukingrediënten. En Alwin kweekt en plukt. Die ingrediënten zie je terug. Vooral het verrassingsmenu is erg in trek. Het zal je niet verbazen dat we heel graag in zee gingen met ECOtap. Dit drinkwaterconcept behelst namelijk alles wat bij onze restaurants past. Het is duurzaam en het is financieel aantrekkelijk. We zijn bijvoorbeeld totaal af van de flessen en het daarbij behorende afval. ECOtap is een concept zonder poeha: je kunt eigen mineraalwater serveren uit prachtige glazen karaffen met je eigen logo. Onze gasten zijn positief, ze weten dat ze door het kopen van dit water een steentje bijdragen aan drinkwaterprojecten over heel de wereld. En ze vinden de presentatie mooi. Er is me weleens gevraagd of ze een glazen fles mochten kopen. Ik beveel ECOtap van harte aan. Maar beloof me dan dat je wel het volledige concept gebruikt. Laat je eigen logo op glazen flessen graveren. Presenteer...

ECOtap versterkt ons duurzame karakter

1495438086.8001


Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor KIT Meetings & Events, Amsterdam Tropen Hotel en café De Tropen. "KIT Royal Tropical Institute bevindt zich in een prachtig monumentaal gebouw in Amsterdam-Oost. Bij ons kunnen mensen evenementen houden, vergaderen, dineren en slapen. Onze bezoekers zijn divers; komen uit allerlei landen en sectoren. De zalen en vergaderruimtes bieden ruimte aan 600 tot 800 gasten. Onze binnentuin is zelfs geschikt om een plek te geven aan 2000 mensen die deelnemen aan een evenement of congres.Bovendien kunnen we ook nog gebruikmaken van de ruimte in De Tropen. Dit café is overigens vaak een plek waar gasten na een lange dag een drankje drinken op het terras."


1495438177.1783


"We werken al een tijd met het concept van ECOtap. Zo kunnen onze hotelgasten bij hun ontbijt een glas water drinken uit de ECOtap. Ook in De Tropen tappen we ons eigen water; bruisend en plat. Bij de evenementen, congressen en vergaderingen serveren we het water in de karaffen met ons eigen logo erop gegraveerd. Aan de flessen hangen de kaartjes van ECOtap waarop ook nog het goede doel wordt uitgelegd waar een deel van het geld van ECOtap naartoe gaat.Een dubbele winst, want we zijn een non-profit organisatie en als je in ons hotel slaapt, een congres bij ons organiseert, of luncht in De Tropen, dan draag je bij aan het werk van KIT Royal Tropical Institute in ontwikkelingslanden."


"De samenwerking met ECOtap is dan ook een logische stap, want het product vloeit goed samen met onze eigen kernwaarden. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Evenals het sociale en culturele aspect. Deze waarden heeft ECOtap in zich en het versterkt daarmee ons duurzame karakter. We filteren ons eigen water waardoor vervuiling van bijvoorbeeld plastic flessen wordt voorkomen en we  steunen een goed doel."


1495438211.7678


"Of onze gasten het vervelend vinden om voor het water te betalen? Het antwoord is nee. Je koppelt het namelijk aan een mooi en helder verhaal. En dan weten ze: mijn geld wordt goed besteed."


bron: https://www.hospitality-management.nl/ecotap-versterkt-ons-duurzame-karakter


KIT Meetings & Events

5.0
2017-05-28T10:41:53+00:00

KIT Meetings & Events

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor KIT Meetings & Events, Amsterdam Tropen Hotel en café De Tropen. "KIT Royal Tropical Institute bevindt zich in een prachtig monumentaal gebouw in Amsterdam-Oost. Bij ons kunnen mensen evenementen houden, vergaderen, dineren en slapen. Onze bezoekers zijn divers; komen uit allerlei landen en sectoren. De zalen en vergaderruimtes bieden ruimte aan 600 tot 800 gasten. Onze binnentuin is zelfs geschikt om een plek te geven aan 2000 mensen die deelnemen aan een evenement of congres.Bovendien kunnen we ook nog gebruikmaken van de ruimte in De Tropen. Dit café is overigens vaak een plek waar gasten na een lange dag een drankje drinken op het terras." "We werken al een tijd met het concept van ECOtap. Zo kunnen onze hotelgasten bij hun ontbijt een glas water drinken uit de ECOtap. Ook in De Tropen tappen we ons eigen water; bruisend en plat. Bij de evenementen, congressen en vergaderingen serveren we het water in de karaffen met ons eigen logo erop gegraveerd. Aan de flessen hangen de kaartjes van ECOtap waarop ook nog het goede doel wordt uitgelegd waar een deel van het geld van ECOtap naartoe gaat.Een dubbele winst, want we zijn een non-profit organisatie en als je in ons hotel slaapt, een congres bij ons organiseert, of luncht in De Tropen, dan draag je bij aan het werk van KIT Royal Tropical Institute in ontwikkelingslanden." "De samenwerking met ECOtap is dan ook een logische stap, want het product vloeit goed samen met onze eigen kernwaarden. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Evenals het sociale en culturele aspect. Deze waarden heeft ECOtap in zich en het versterkt daarmee ons duurzame karakter. We filteren ons eigen water waardoor vervuiling van bijvoorbeeld plastic flessen wordt voorkomen en we  steunen een goed...

Patty de Wit – Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit initiatief.


astrid-1

4.0
2016-10-21T08:15:37+00:00
Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit initiatief.

Hans den Engelen & Karina van der Kolk – ’t Raedthuys Duiven

Wij geven het ECOtap Horeca concept een ster!


raedthuys-org

5.0
2016-10-21T08:15:02+00:00
Wij geven het ECOtap Horeca concept een ster!
4.8
5