ECOtap tafelwater in Hotels

Bij elk vergaderarrangement worden flessen water geserveerd. Helaas is gebotteld water niet duurzaam, daarom kiezen je collega hoteliers voor het overstappen op het ECOtap concept.

Een maatwerk concept waarbij je lokaal drinkwater, zuivert en vervolgens gekoeld zowel plat als bruisend tafelwater aanbiedt. Serveer het in de unieke flessen die bij het concept horen en water wordt een duurzame beleving in plaats van een kostenpost.

036 82 00 310Meer informatie

Gezuiverd kraanwater

Waarom het Nederlandse kraanwater zuiveren? Omdat het water niet overal in Nederland lekker smaakt. Omdat, afhankelijk van de waterzuivering en de bron waar het waterleidingbedrijf het water vandaan komt, de kwaliteit niet altijd consistent is. En ten slotte omdat helaas nog veel van het waterleidingnet in Nederland hopeloos verouderd is, en dat betekend onder andere loden leidingen.

Met dank aan het 3-fasen filter systeem in ons ECOtap concept is dat allemaal opgelost. Het ECOtap tafelwater is constant zuiver, lekker, veilig en duurzaam.

Om de water kwaliteit ook zo constant te houden komen we regelmatig het filter wisselen. Na de eerste keer filter wisselen, weet je precies wat er extra uit je leiding komt.

De ECOtap Flessen

Verder hoort bij het concept een unieke fles waarin je het tafelwater serveert. Elke fles wordt 100% naar wens handgegraveerd wordt met het logo of de naam van het hotel.

De hand gegraveerde flessen behouden hun uitstraling en kwaliteit, ook na regelmatige spoeling in de poleermachine.

Steentje bijdragen aan de duurzaamheid van elk event of vergadering.
En willen de gast graag een aandenken aan hun event? Geen probleem. Wij denken graag mee, zodat je de flessen kunt inzetten als marketing instrument. Het ECOtap concept is maatwerk, wij passen het concept graag voor je aan.

Duurzaam Eigen Tafelwater

Het ECOtap concept is een geregistreerde “Green key” leverancier. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Als organisatie die zich inzet op het gebied van duurzaamheid steunen wij graag alle bedrijven die dat ook een bijdrage aan willen leveren.

036 82 00 310Meer informatie

Onze missie

Ten slotte willen we je graag ook nog vertellen over onze missie. Wij geloven dat veilig drinkwater voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom schenken wij water voor water.

Voor elk filter dat we wisselen bij onze ambassadeurs, helpen we mee aan het beschikbaar maken van schoon en veilig drinkwater in Kenia.

Zoals je ziet op de afbeelding, worden de daken van de huizen vervangen door metalen daken geschikt voor het opvangen van regenwater. Dat regenwater wordt gefilterd, opgeslagen en direct gebruikt.

Zo onttrekken we geen kostbaar water uit het kwetsbare grondwaterpeil, en maken we meer veilig drinkwater beschikbaar.