ECOtap Home

Rekening houden met het milieu en geld besparen. Dat is wat u wilt. Daarom kiest u voor de beste producten die daarbij passen. Uw water kan niet achterblijven. Steeds meer huishoudens zoals die van u kiezen voor een abonnement op het drinkwater-concept ECOtap. Omdat het eerlijk en duurzaam is. Omdat het bovendien ook nog geld oplevert. Kortom, wilt u schoon en veilig drinkwater? Wilt u af van de plastic flessen en daardoor een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu? Kies dan voor ECOtap.

ECOtap Home

Voor thuis
  • Uw eigen waterbron thuis
  • Lekker en veilig water uit uw eigen keukenkraan
  • Milieubewust – Spaarzaam
  • Perfect gefilterd water

ECOtap Home Filter

Uw water is veilig en schoon door het filter. Het filter heeft een filterhuis van onverwoestbaar Polypropyleen, net zo groot als een één-literfles. Het verwisselbare filter met keramiek, actieve koolstof en zeolite heeft een gebruiksduur van 3.500 liter.

ECOtap Home Mini Kraan

Naast uw bestaande mengkraan wordt de ECOtap minikraan gebruikt voor het gefilterde drinkwater. Verkrijgbaar in zowel chroom als RVS-kleur.

ECOtap Home 3 in 1 Mengkraan

Deze kraan heeft en separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Bedieningsknop aan de linkerzijde. Deze kraan is ter vervanging van uw huidige mengkraan.

ECOtap Home Luxe 3 in 1 mengkraan

Deze éénhendelkraan heeft ook een separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Met de zwarte draai-cilinder op de body tapt u uw gefilterde drinkwater. Deze kraan is zowel in chroom als RVS kleur leverbaar.